In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ceviche van garnalen en zalm

Ceviche van garnalen en zalm

Ceviche van garnalen en zalm product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 limoenen of citroenen, uitgeperst
  • 1 lente-/bosuitje, in ringetjes
  • 1 eetl. tomatenpuree
  • 2 tomaten, ontveld, zonder zaadjes, in blokjes
  • 2 eetl. gehakte koriander (vers of diepvries)
  • 1 groene peper, zonder zaadjes, fijngehakt
  • 125 g partygarnalen, ontdooid (Vismarine)
  • 250 g zalmfilet, ontdooid, in reepjes (Vismarine)
  • 1 avocado, in dunne plakken
  • 75 g fijne bladsla
Voorbereiden
Meng voor de marinade limoen- of citroensap, bosui, tomatenpuree, tomatenblokjes, de helft van de koriander en groene peper.
Bereiden
Schep voor de ceviche de garnalen, zalm en avocado door de marinade en laat dit 1 uur staan. Verdeel de sla over 2 borden. Schep de ceviche erop en strooi de rest van de koriander erover.marineren 1 uur
Variatie
Vervang de zalmfilet eens door kabeljauwfilet (Vismarine).Neem in plaats van bosui gesnipperde sjalot of rode ui.

Voedingswaarde

eiwit
26 g
koolhydraten
19 g
vet
31 g
Kcal
455