1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ceviche van garnalen en zalm

Ceviche van garnalen en zalm

Ceviche van garnalen en zalm product foto
  • Ingredienten:

  • 2 limoenen of citroenen, uitgeperst
  • 1 lente-/bosuitje, in ringetjes
  • 1 eetl. tomatenpuree
  • 2 tomaten, ontveld, zonder zaadjes, in blokjes
  • 2 eetl. gehakte koriander (vers of diepvries)
  • 1 groene peper, zonder zaadjes, fijngehakt
  • 125 g partygarnalen, ontdooid (Vismarine)
  • 250 g zalmfilet, ontdooid, in reepjes (Vismarine)
  • 1 avocado, in dunne plakken
  • 75 g fijne bladsla
Voorbereiden
Meng voor de marinade limoen- of citroensap, bosui, tomatenpuree, tomatenblokjes, de helft van de koriander en groene peper.
Bereiden
Schep voor de ceviche de garnalen, zalm en avocado door de marinade en laat dit 1 uur staan. Verdeel de sla over 2 borden. Schep de ceviche erop en strooi de rest van de koriander erover.marineren 1 uur
Variatie
Vervang de zalmfilet eens door kabeljauwfilet (Vismarine).Neem in plaats van bosui gesnipperde sjalot of rode ui.
Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 26 g
  • koolhydraten
  • 19 g
  • vet
  • 31 g
  • Kcal
  • 455
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie