Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Champignons met blauwe kaas en radijs

Champignons met blauwe kaas en radijs

Champignons met blauwe kaas en radijs product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
12

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 100 gram (kastanje)champignons, schoongeveegd
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels citroensap
  • 50 gram mascarpone
  • 50 gram roquefort, verkruimeld
  • 4 radijsjes, in partjes
Bereiden
Verwijder de steeltjes van de champignons. Klop een dressing van de olie, citroensap, zout en peper. Bestrijk de champignons met de dressing en laat circa 15 minuten intrekken. Leg de champignons op een schaaltje. Verdeel de mascarpone over de champignonholtes. Bestrooi met de roquefort en garneer met radijs. Maal er wat peper over.