Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Charcuterie

Charcuterie

Charcuterie product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 eetl. port
  • 1 eetl. slagroom (Melkan) of koffieroom
  • 1 eetl. gehakte bieslook (vers of diepvries)
  • 100 g roompaté
  • 1 tortillawrap Ø ca. 25 cm (kant-en-klaar)
  • 30 g rucola
  • basilicumolie of mangodressing
  • 100 g Ardennerpaté
  • 100 g wildpaté
  • olijven en cherry-/kerstomaten
Voorbereiden
Meng de port, room en bieslook door de roompaté.
Bereiden
Leg de tortillawrap even in een warme koekenpan of 1 minuut in de magnetron op 800 Watt zodat deze iets soepeler wordt. Verdeel de roompaté erover en rol strak op. Verdeel de rucola over 4 borden. Sprenkel er druppels basilicumolie of mangodressing over. Snijd de gevulde wrap schuin in plakken. Schik de plakken en de diverse patésoorten op de rucola en garneer met olijven en kerstomaten.

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
5 g
vet
15 g
Kcal
170