1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Charcuterie

Charcuterie

Charcuterie product foto
  • Ingredienten:

  • 1 eetl. port
  • 1 eetl. slagroom (Melkan) of koffieroom
  • 1 eetl. gehakte bieslook (vers of diepvries)
  • 100 g roompaté
  • 1 tortillawrap Ø ca. 25 cm (kant-en-klaar)
  • 30 g rucola
  • basilicumolie of mangodressing
  • 100 g Ardennerpaté
  • 100 g wildpaté
  • olijven en cherry-/kerstomaten
Voorbereiden
Meng de port, room en bieslook door de roompaté.
Bereiden
Leg de tortillawrap even in een warme koekenpan of 1 minuut in de magnetron op 800 Watt zodat deze iets soepeler wordt. Verdeel de roompaté erover en rol strak op. Verdeel de rucola over 4 borden. Sprenkel er druppels basilicumolie of mangodressing over. Snijd de gevulde wrap schuin in plakken. Schik de plakken en de diverse patésoorten op de rucola en garneer met olijven en kerstomaten.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 4 g
  • koolhydraten
  • 5 g
  • vet
  • 15 g
  • Kcal
  • 170
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie