In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chimichurri-steakburger

Chimichurri-steakburger

Chimichurri-steakburger product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
• Koekenpan: gebruik boter, olie of een combinatie daarvan. Bak het vlees aan beide kanten aan en zet daarna de warmtebron lager om de burgers rustig te laten garen.
• Grillpan of barbecue: bestrijk de hamburgers licht met olie en gril ze aan beide kanten tot ze gaar zijn. Draai tussendoor eventueel een kwartslag voor een mooi ruitjeseffect.
• Oven: verwarm de oven voor op 180ºC en bak de hamburgers 15-30 minuten (afhankelijk van de grootte en dikte). Keer ze halverwege om.

De burger: platgeslagen steak, om en om kort gegrild. Brood & beleg: wit bolletje, belegd met sla en een plak gegrilde tomaat. Serveer met: chimichurrisaus van 1 tomaat, 1 rode ui, 2 teentjes knoflook, 1 bosje peterselie en 1 rode peper zonder zaadjes, fijngemalen in een keukenmachine. Meng met olijfolie, rodewijnazijn, zout, peper en komijnpoeder.