1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chippiedippie

Chippiedippie

Chippiedippie product foto
  • Ingredienten:

  • 3 eetlepel olijfolie of zonnebloemolie
  • 6 eetlepel geraspte jongbelegen kaas
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 4 eetlepel halvanaise
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 eetlepel pindakaas (met stukjes noot)
  • 1 eetlepel sojasaus of ketjap manis
  • 4 eetlepel halvanaise
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een bakplaat in met olie. Bestrijk de tortilla's aan één kant met de rest van de olie. Meng de kaas met de paprikapoeder. Strooi de kaas over de tortilla's en snijd ze in repen van 2 cm breed. Leg deze naast elkaar op de bakplaat.
Bereiden
Bak de tortillarepen in 5-6 minuten lichtbruin en krokant. Let op dat ze niet te donker worden. Meng intussen de ingrediënten voor de verschillende dips. Vorm van bakpapier 4 puntzakjes. Zet de chippies erin of gebruik de glazen. Serveer de dips er in aparte schaaltjes bij.Voor 4 porties
Variatie
 Neem in plaats van geraspte appel in de dip geraspte komkommer.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 13 g
  • koolhydraten
  • 23 g
  • vet
  • 38 g
  • Kcal
  • 485
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie