1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Choco-espresso met koekstick

Choco-espresso met koekstick

Choco-espresso met koekstick product foto
  • Ingredienten:

  • 400 ml melk (Melkan)
  • 75 g pure chocolade, in stukjes
  • mespunt kaneelpoeder
  • 4 zakjes espresso oploskoffie
  • 4 plakken ontbijtkoek, in blokjes
  • 4 glazen,
  • 4 lange prikkers
  • 4 kleine gardes of lange lepels
Bereiden
Verwarm de melk en laat de chocolade er al roerend in smelten. Voeg kaneelpoeder toe. Klop de melk schuimig. Verdeel de oploskoffie over de glazen. Giet de chocoladedrank erop en roer goed. Zet de garde of lepels erin. Rijg de koek aan de prikkers en serveer deze erbij.
Variatie
Vervang ontbijtkoek door kant-en-klare poffertjes.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 5 g
  • koolhydraten
  • 26 g
  • vet
  • 8 g
  • Kcal
  • 200
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie