1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Choco-fudgesaus met zeezout

Choco-fudgesaus met zeezout

Choco-fudgesaus met zeezout product foto
  • Ingredienten:

  • 180 milliliter slagroom
  • 150 gram rietsuiker
  • 50 gram boter
  • 1 theelepel grof zeezout
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 1 brandschone afsluitbare pot
Bereiden
Meng alle ingrediënten in een pannetje en breng al roerend aan de kook. Laat circa 10 minuten zachtjes koken op een lage stand. Neem de pan van de warmtebron en schenk de saus in een afsluitbare pot. Laat helemaal afkoeken. Bewaar de saus in de koelkast en verwarm voor gebruik.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
8
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 7 g
  • koolhydraten
  • 156 g
  • vet
  • 105 g
  • Kcal
  • 1625
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie