1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chocolade-frambozencroissants

Chocolade-frambozencroissants

Chocolade-frambozencroissants product foto
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de deeglapjes van 1 blik croissantdeeg naast elkaar. Bestrijk ze met hazelnootpasta en laat 1 cm van de rand van het deeg vrij. Schep 1/2 eetlepel frambozenjam in het midden op de hazelnootpasta. Klop 2 eieren los. Bestrijk de deegranden met losgeklopt ei en rol het deeg over de vulling. Druk de randen goed aan. Steek sterren of een kerstboompje uit het overgebleven croissantdeeg en plak dit met ei op de broodjes. Bak ze met 5 cm tussenruimte op een ingevette bakplaat in 10-12 minuten goudbruin en gaar.voor 5 stuks
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 8 g
  • koolhydraten
  • 29 g
  • vet
  • 14 g
  • Kcal
  • 280
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie