In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chocolade-frambozencroissants

Chocolade-frambozencroissants

Chocolade-frambozencroissants product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de deeglapjes van 1 blik croissantdeeg naast elkaar. Bestrijk ze met hazelnootpasta en laat 1 cm van de rand van het deeg vrij. Schep 1/2 eetlepel frambozenjam in het midden op de hazelnootpasta. Klop 2 eieren los. Bestrijk de deegranden met losgeklopt ei en rol het deeg over de vulling. Druk de randen goed aan. Steek sterren of een kerstboompje uit het overgebleven croissantdeeg en plak dit met ei op de broodjes. Bak ze met 5 cm tussenruimte op een ingevette bakplaat in 10-12 minuten goudbruin en gaar.voor 5 stuks

Voedingswaarde

eiwit
8 g
koolhydraten
29 g
vet
14 g
Kcal
280