Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chocolade ijssandwich met kokos

Chocolade ijssandwich met kokos

Chocolade ijssandwich met kokos product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1/2 l chocolade-ijs
  • 25 g geraspte kokos
  • 8 rechthoekige (kokos)biscuitjes
  • plastic folie
Voorbereiden
Zorg dat het ijs een paar uur in de vriezer heeft gestaan en dus goed hard is. Rooster de kokos ondertussen in een droge koekenpan goudbruin en laat afkoelen op een plat bord.
Bereiden
Zet de bak ijs 10 tot 20 seconden in een laagje warm water en stort de inhoud op een snijplank. Snijd in vier dikke plakken ter grootte van de koekjes. Neem steeds twee biscuitjes en klem ze aan twee kanten op een plak ijs. Doop ze direct aan alle kanten met het ijs in de kokos. Eet ze meteen op of leg ze nog even afgedekt met plastic folie terug in de vriezer.

Voedingswaarde

eiwit
5 g
koolhydraten
33 g
vet
16 g
Kcal
290