Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chocoladeflensjes met specerijencrème

Chocoladeflensjes met specerijencrème

Chocoladeflensjes met specerijencrème product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Kluts 2 eieren en meng er al kloppend 2 eetlepels suiker, 125 gram bloem, 2 theelepels cacaopoeder en een snufje zout door. Voeg in een straaltje al roerend 400 ml melk (Melkan) toe tot een glad beslag. Laat dit 15 minuten rusten. Meng intussen door 200 ml demi crème fraîche (Melkan) of Griekse yoghurt, 1/2 theelepel kaneelpoeder, een mespuntje gemalen kruidnagel en 1 theelepel geraspte sinaasappelschil. Bak 8 dunne flensjes in een beetje boter. Vouw ze in vieren en serveer ze met de specerijencrème.

Voedingswaarde

eiwit
6 g
koolhydraten
19 g
vet
9 g
Kcal
185