1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chocoladeflensjes met specerijencrème

Chocoladeflensjes met specerijencrème

Chocoladeflensjes met specerijencrème product foto
Bereiden
Kluts 2 eieren en meng er al kloppend 2 eetlepels suiker, 125 gram bloem, 2 theelepels cacaopoeder en een snufje zout door. Voeg in een straaltje al roerend 400 ml melk (Melkan) toe tot een glad beslag. Laat dit 15 minuten rusten. Meng intussen door 200 ml demi crème fraîche (Melkan) of Griekse yoghurt, 1/2 theelepel kaneelpoeder, een mespuntje gemalen kruidnagel en 1 theelepel geraspte sinaasappelschil. Bak 8 dunne flensjes in een beetje boter. Vouw ze in vieren en serveer ze met de specerijencrème.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 6 g
  • koolhydraten
  • 19 g
  • vet
  • 9 g
  • Kcal
  • 185
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie