1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chocoladefondue

Chocoladefondue

Chocoladefondue product foto
  • Ingredienten:

  • 225 gram pure chocolade
  • 125 milliliter slagroom
Bereiden
Neem een grote pan warm water en hang daarin een kleinere pan, zo dat de bodem het water net niet raakt (au bain-marie). Breek de chocolade in stukjes en verwarm deze samen met de slagroom in de kleine pan. Zet het pannetje of een vuurvast schaaltje op een waxinelichthoudertje op tafel. Roer af en toe door als de chocolade lijkt te stollen.
Variatie
Haal de aardbeien eerst door de chocoladefondue en daarna door discodip.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 4 g
  • koolhydraten
  • 29 g
  • vet
  • 30 g
  • Kcal
  • 415
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie