Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chocoladefondue

Chocoladefondue

Chocoladefondue product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 225 gram pure chocolade
  • 125 milliliter slagroom
Bereiden
Neem een grote pan warm water en hang daarin een kleinere pan, zo dat de bodem het water net niet raakt (au bain-marie). Breek de chocolade in stukjes en verwarm deze samen met de slagroom in de kleine pan. Zet het pannetje of een vuurvast schaaltje op een waxinelichthoudertje op tafel. Roer af en toe door als de chocolade lijkt te stollen.
Variatie
Haal de aardbeien eerst door de chocoladefondue en daarna door discodip.

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
29 g
vet
30 g
Kcal
415