Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chocolademousse met avocado

Chocolademousse met avocado

Chocolademousse met avocado product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 105 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 bananen
  • 2 rijpe avocado’s, gehalveerd
  • 3 eetlepels cacaopoeder
  • 50 gram geraspte kokos + extra om te bestrooien
  • 1 eetlepel honing
  • 50 gram melkchocolade, grof gehakt
Bereiden
Maal de bananen met het vruchtvlees van de avocado’s, de cacao, kokos en honing een paar minuten in een keukenmachine tot een egaal mengsel. Meng de helft van de chocolade erdoor. Schep de mousse over in glaasjes en zet minimaal 1,5 uur in de koelkast. Bestrooi de mousse voor het serveren met de rest van de chocolade en kokos.

Voedingswaarde

eiwit
6 g
koolhydraten
26 g
vet
32 g
Kcal
430