1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chocoladepannenkoeken met kersen

Chocoladepannenkoeken met kersen

Chocoladepannenkoeken met kersen product foto
  • Ingredienten:

  • 125 gram bloem
  • 125 gram volkorenmeel
  • 1 theelepel bakpoeder (uit een zakje)
  • mespuntje zout
  • 1 ei
  • 4 deciliter halfvolle melk
  • 3 eetlepel olie
  • 2 eetlepel instant cacao-poeder
  • 1 eetlepel geraspte kokos
  • 2 eetlepel kersen (uit een pot)
  • poedersuiker
Voorbereiden
Bestrooi de spekreepjes met zout, peper en chilipoeder
Bereiden
Maak een beslag van de bloem, het volkorenmeel, het bakpoeder, het zout, het ei, de melk en de olie. Schenk 1 dl beslag in een beker. Klop er 2 eetlepels instant cacao en 1 eetlepel geraspte kokos door, zodat de cacao oplost. Snijd of hak 2-3 eetlepels kersen wat kleiner. Roer dit door het beslag. Bak hiervan een pannenkoek. Bestrooi de pannenkoek met poedersuiker.Voor 1 pannenkoek
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 35 g
  • koolhydraten
  • 41 g
  • vet
  • 38 g
  • Kcal
  • 650
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie