Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chrunchy paasijs

Chrunchy paasijs

Chrunchy paasijs product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 150 g paaseitjes (wit, melk, puur of gemengd)
  • 10-11 kleine matzes (ca.70g), verkruimeld
  • 2 eieren
  • 100 g suiker
  • 200 g roomkaas, naturel
  • 250 g diepvries bosvruchten of frambozen, ontdooid
  • bakpapier
Voorbereiden
Smelt de paaseitjes au bain-marie en schep de matzestukjes erdoor. Giet dit mengsel op bakpapier, vouw dit dicht en leg het circa 10 minuten in de diepvries tot de chocolade hard is. Splits de eieren. Klop de eidooiers met de suiker luchtig. Voeg de roomkaas in gedeelten toe en meng goed. Pureer de vruchten en schep deze door het roomkaasmengsel. Plet en verkruimel eventueel met een deegroller de chocolade uit de diepvries. Roer de kruimels door het roomkaas-vruchtenmengsel. Klop de eiwitten stijf en spatel deze luchtig door het mengsel. Schep het in een diepvriesdoos en zet deze minimaal 8 uur in de diepvries.
Bereiden
Diepvriezen minimaal 8 uur.

Voedingswaarde

eiwit
18 g
koolhydraten
64 g
vet
32 g
Kcal
630