1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Coleslaw met appel en druiven

Coleslaw met appel en druiven

Coleslaw met appel en druiven product foto
  • Ingredienten:

  • 400 gram witte kool, zeer fijngesneden
  • 50 gram mayonaise
  • 50 gram zure room
  • 1 theelepel wittewijnazijn
  • 1 theelepel honing
  • 2 theelepels Kummelzaad
  • 2 groene appels, gewassen
  • 200 gram groene pitloze druiven, gewassen
Bereiden
Schep de kool in een grote kom. Klop de mayonaise, zure room, azijn, honing en kummel met een flinke snuf zout en peper goed los. Schep deze dressing door de kool en laat afgedekt enkele uren, of nog lekkerder 1 dag, in de koelkast intrekken. Snijd de appels in dunne schijfjes of blokjes en halveer de druiven. Schep het fruit vlak voor het serveren door de koolsalade.
Variatie
Vervang kummel door komijn(poeder).
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 140 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie