1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Compositie van rookvlees, rauwe ham en rosbief

Compositie van rookvlees, rauwe ham en rosbief

Compositie van rookvlees, rauwe ham en rosbief product foto
  • Ingredienten:

  • 100 g rookvlees
  • 100 g rauwe ham
  • 100 g rosbiefstukje
  • Parmezaanse of oude kaas
  • 1/2-1 kleine meloen (Galia of Charentais), geschild en in plakjes
  • stukje gemberwortel van 3 cm, geschild en geraspt
  • 2 eetl. sesamolie
  • 2 eetl. limoensap of citroensap
  • 100 g fetakaas of roomkaas naturel, verkruimeld
  • 1 eetl. olijfolie
  • 50 g gepelde pistachenoten
Bereiden
Verdeel de plakken rookvlees, rauwe ham en rosbief (in rolletjes) over een grote schaal. Schaaf krullen kaas over het rookvlees. Meng de meloen met gember, sesamolie en limoensap. Schep deze salade (voor bij de rauwe ham) in een schaaltje en strooi de feta erover. Verhit de olijfolie en rooster hierin de pistachenoten lichtbruin. Strooi ze over de rosbiefrolletjes.
Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 30 g
  • koolhydraten
  • 8 g
  • vet
  • 32 g
  • Kcal
  • 440
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie