Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Compositie van rookvlees, rauwe ham en rosbief

Compositie van rookvlees, rauwe ham en rosbief

Compositie van rookvlees, rauwe ham en rosbief product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 100 g rookvlees
  • 100 g rauwe ham
  • 100 g rosbiefstukje
  • Parmezaanse of oude kaas
  • 1/2-1 kleine meloen (Galia of Charentais), geschild en in plakjes
  • stukje gemberwortel van 3 cm, geschild en geraspt
  • 2 eetl. sesamolie
  • 2 eetl. limoensap of citroensap
  • 100 g fetakaas of roomkaas naturel, verkruimeld
  • 1 eetl. olijfolie
  • 50 g gepelde pistachenoten
Bereiden
Verdeel de plakken rookvlees, rauwe ham en rosbief (in rolletjes) over een grote schaal. Schaaf krullen kaas over het rookvlees. Meng de meloen met gember, sesamolie en limoensap. Schep deze salade (voor bij de rauwe ham) in een schaaltje en strooi de feta erover. Verhit de olijfolie en rooster hierin de pistachenoten lichtbruin. Strooi ze over de rosbiefrolletjes.

Voedingswaarde

eiwit
30 g
koolhydraten
8 g
vet
32 g
Kcal
440