1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Cool mango-lassi

Cool mango-lassi

Cool mango-lassi product foto
  • Ingredienten:

  • 2 grote rijpe mango’s (ca. 300 g)
  • 150 ml volle yoghurt (Melkan)
  • 75 ml sinaasappelsap
  • 1 theel. limoen- of citroensap
  • 4 eetl. poedersuiker
  • blaadjes munt
  • 4 rietjes of lange lepels
Voorbereiden
Schil de mango's, verwijder de pitten en pureer het vruchtvlees.
Bereiden
Klop de yoghurt, het sinaasappelsap, limoen- of citroensap en -rasp en de poedersuiker door de mangopuree. Giet het mengsel in een lage diepvriesbak, zet het in de vriezer en klop het elk half uur los met een vork. Doe dit tot er ijskristallen ontstaan (na ongeveer 2,5 uur). Verdeel de mango-lassi over 4 glazen, zet de rietjes of lange lepels erin en garneer met blaadjes munt.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 30 g
  • vet
  • 1 g
  • Kcal
  • 140
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie