geraspte schil en sap van 1/2 citroen, schoongeboend
4 eetlepel olijfolie
2 courgettes
2 teentjes knoflook, in plakjes
20 gram hazelnoten, grof gehakt
4 merguezof chipolataworstjes
1 bosje bosje platte peterselie, fijngehakt
2 takjes munt, fijngehakt
1 bosje bosje bieslook, fijngehakt
Voorbereiden
Doe de couscous in een schaal of pan en giet de hete bouillon erop. Roer even door en laat de couscous wellen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de geraspte citroenschil, citroensap en 1 eetlepel olijfolie erdoor en laat afgedekt staan tot later gebruik.
Bereiden
Snijd de courgettes in de lengte eerst in dikke plakken en dan in frieten. Roerbak de courgettefrieten met de knoflook en hazelnoten in 2 eetlepels olie op hoge stand in enkele minuten lichtbruin. Bak intussen in een andere pan de worstjes om en om bruin in de rest van de olie. Meng de couscous met de gehakte kruiden en schep over op borden. Serveer de courgettefrieten met de worstjes en de kruidencouscous.
Voedingswaarde
eiwit
22 g
koolhydraten
66 g
vet
29 g
Kcal
625
Het volgende product(en) is op het gekozen moment niet in de aanbieding