Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. COURGETTEPANNENKOEKJES MET ZALMSNIPPERS

COURGETTEPANNENKOEKJES MET ZALMSNIPPERS

COURGETTEPANNENKOEKJES MET ZALMSNIPPERS product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Rasp 150 gram courgette grof en leg in een schone theedoek. Druk zoveel mogelijk vocht eruit. Klop in een kom 50 gram bloem met 1 ei en 100 ml melk tot een beslag. Voeg de courgette en wat fijngehakte bieslook, peterselie en/of basilicum toe. Breng op smaak met zout en peper. Verhit wat olie in een pannetje en schep een hoopje beslag erin. Bak het pannenkoekje circa 3 minuten per kant. Beleg met een dot zure room en wat zalmsnippers. Garneer met bieslook.
Variatie
Wil je een perfect rond pannenkoekje? Gebruik dan een kookring om het beslag in te bakken. Ook handig voor omeletjes of een gebakken ei.