Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Couscoussalade met geroosterde biefstuk en tzatziki

Couscoussalade met geroosterde biefstuk en tzatziki

Couscoussalade met geroosterde biefstuk en tzatziki product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 250 g couscous (instant)
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes
  • 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes
  • 1 kleine komkommer, met schil, in blokjes
  • 6 eetl. olijfolie
  • 3 eetl. citroensap
  • 4 biefstukken (100-125 g per stuk)
  • 1/2 theel. gemalen komijn (djinten)
  • zout
  • peper
  • 1 bakje tzatziki (kant-en-klaar)
Bereiden
Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de rode peper, bosui, komkommer, 4 eetlepels van de olijfolie en het citroensap door de couscous. Bestrijk de biefstukken met de rest van de olijfolie gemengd met komijn, zout en peper. Rooster het vlees 2-3 minuten per kant in een hete grillpan. Serveer de biefstuk met de couscoussalade en de tzatziki.

Voedingswaarde

eiwit
36 g
koolhydraten
52 g
vet
28 g
Kcal
600