1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Couscoussalade met geroosterde biefstuk en tzatziki

Couscoussalade met geroosterde biefstuk en tzatziki

Couscoussalade met geroosterde biefstuk en tzatziki product foto
  • Ingredienten:

  • 250 g couscous (instant)
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes
  • 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes
  • 1 kleine komkommer, met schil, in blokjes
  • 6 eetl. olijfolie
  • 3 eetl. citroensap
  • 4 biefstukken (100-125 g per stuk)
  • 1/2 theel. gemalen komijn (djinten)
  • zout
  • peper
  • 1 bakje tzatziki (kant-en-klaar)
Bereiden
Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de rode peper, bosui, komkommer, 4 eetlepels van de olijfolie en het citroensap door de couscous. Bestrijk de biefstukken met de rest van de olijfolie gemengd met komijn, zout en peper. Rooster het vlees 2-3 minuten per kant in een hete grillpan. Serveer de biefstuk met de couscoussalade en de tzatziki.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 36 g
  • koolhydraten
  • 52 g
  • vet
  • 28 g
  • Kcal
  • 600
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie