Croissant met appel en rozijnen - Recepten
Wij roepen de PLUS Mini saucijzenbroodjes met houdbaarheidsdatum 10-11-2019 terug.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Croissant met appel en rozijnen

Croissant met appel en rozijnen

Croissant met appel en rozijnen product foto

Handige informatie over dit recept

Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
6

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 blikje croissantdeeg
  • 2 appels, geschild en in kleine blokjes
  • 75 g blanke rozijnen
  • 2 eetl. gember- of bosvruchtenjam
  • 4 eetl. poedersuiker
  • 1 theel. kaneelpoeder
  • 1 eetl. citroensap
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de deegplakjes los. Meng de appel met rozijnen en jam. Verdeel dit mengsel over de deeglapjes, rol op en bak ze 18-20 minuten in de oven. Glazuur ze na het afkoelen met poedersuiker en kaneelpoeder gemengd met citroensap. (Dit kan allemaal een dag van tevoren als ze goed afgedekt bewaard worden.)

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
33 g
vet
9 g
Kcal
225