1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Croissanttaartje met roerei en zalm

Croissanttaartje met roerei en zalm

Croissanttaartje met roerei en zalm product foto
  • Ingredienten:

  • 25 g boter
  • 1 blik croissantdeeg
  • 4 eieren
  • 4 eetl. kookroom of demi crème fraîche (Melkan)
  • zout
  • versgemalen peper
  • 1 eetl. gehakte verse dille
  • 100 g gerookte zalm (Vismarine), in reepjes
  • 4 ovenvaste bakjes (eenpersoons)
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de bakjes in met een beetje boter. Bekleed elk bakje met een dun laagje deeg. Klop de eieren met de room, zout en peper. Giet het eimengsel vermengd met dille op het deeg, verdeel hierop de zalm en bak de vormpjes in de oven in circa 12 minuten gaar.
Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 19 g
  • koolhydraten
  • 23 g
  • vet
  • 29 g
  • Kcal
  • 420
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie