Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Croissanttaartje met roerei en zalm

Croissanttaartje met roerei en zalm

Croissanttaartje met roerei en zalm product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 25 g boter
  • 1 blik croissantdeeg
  • 4 eieren
  • 4 eetl. kookroom of demi crème fraîche (Melkan)
  • zout
  • versgemalen peper
  • 1 eetl. gehakte verse dille
  • 100 g gerookte zalm (Vismarine), in reepjes
  • 4 ovenvaste bakjes (eenpersoons)
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de bakjes in met een beetje boter. Bekleed elk bakje met een dun laagje deeg. Klop de eieren met de room, zout en peper. Giet het eimengsel vermengd met dille op het deeg, verdeel hierop de zalm en bak de vormpjes in de oven in circa 12 minuten gaar.

Voedingswaarde

eiwit
19 g
koolhydraten
23 g
vet
29 g
Kcal
420