1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Crostini met gerookte forelmousse

Crostini met gerookte forelmousse

Crostini met gerookte forelmousse product foto
  • Ingredienten:

  • 100 g gerookte forelfilet (Vismarine)
  • 2 eetl. crème fraîche (Melkan)
  • versgemalen peper
  • 1 eetl. kappertjes
  • 8 dunne schuine sneetjes stokbrood
  • 1 eetl. olijfolie
Voorbereiden
Pureer de forelfilet en de crème fraîche en breng op smaak met peper. Bewaar wat stukjes forel voor de garnering. Schep de kappertjes erdoor en zet koud weg.
Bereiden
Verwarm de ovengrill voor. Bestrijk de sneetjes stokbrood aan beide kanten met een beetje olijfolie en leg ze een paar minuten onder de grill. Draai ze om en bak de andere kant ook goudbruin. Laat ze even afkoelen en schep er een lepel forelmousse op. Garneer met extra kappertjes, stukjes forel en versgemalen peper.Amuse voor 4 personen
Variatie
Lekker bij een vegetarische venkel- of tomatensoep of als hapje bij de borrel.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 5 g
  • koolhydraten
  • 3 g
  • vet
  • 8 g
  • Kcal
  • 100
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie