De maaltijdpakketten Curry Madras en Groene Curry die onder het label Verse Oogst worden verkocht (met houdbaarheidsdatum 20-08-2018 of eerder) bevatten kokosmelk o.b.v. melkeiwit. Melk is echter niet als allergeen in de ingrediëntenlijst vermeld.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Crostini met olijfolie, peer en pancettakruimels

Crostini met olijfolie, peer en pancettakruimels

Crostini met olijfolie, peer en pancettakruimels product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 100 gram pancetta of gerookt ontbijtspek
  • 4 plakje stokbrood
  • 1 rijpe peer in kwarten
  • keukenpapier
Bereiden
Verhit de olie en bak de pancetta om en om knapperig. Neem het spek uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak de plakken brood in dezelfde pan om en om goudbruin. Bestrooi ze met zout en versgemalen peper. Snijd de kwarten peer in 3 plakken en beleg hier de crostini mee. Verkruimel de pancetta over de peer en serveer direct.

Voedingswaarde

eiwit
6 g
koolhydraten
14 g
vet
13 g
Kcal
205