1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Curry-eieren in kokossaus

Curry-eieren in kokossaus

Curry-eieren in kokossaus product foto
  • Ingredienten:

  • 1 eetlepel wok- of arachideolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 teentje knoflook fijngehakt
  • 2 eetlepels kerriepoeder of gele currypasta
  • 50 milliliter sinaasapelsap
  • 200 milliliter kokosmelk
  • 4 eieren hardgekookt
  • 2 lente-/bosuitjes in ringen of schuine stukjes
Bereiden
Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook. Schep de kerriepoeder of currypasta erdoor en bak deze circa 1 minuut mee. Blus af met het sinaasappelsap. Giet de kokosmelk erbij en leg de eieren in de saus. Meng de bosui erdoor en verwarm tegen de kook aan. Lekker met pandanrijst.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 8 g
  • koolhydraten
  • 4 g
  • vet
  • 18 g
  • Kcal
  • 215
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie