1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Currygehakt met knapperige groenten

Currygehakt met knapperige groenten

Currygehakt met knapperige groenten product foto
  • Ingredienten:

  • 1 eetl. olie
  • 400 g rundergehakt
  • 1 rode ui, in halve ringen
  • 200 g sperziebonen, in stukjes
  • 200 g kleine bloemkoolroosjes
  • 1-2 eetl. Indiase currypasta
  • 200 ml kokosmelk
Bereiden
Verwarm de olie in een hapjespan of wok en bak hierin het gehakt en de ui bruin. Voeg de groenten en currypasta toe en roerbak een minuut. Roer de kokosmelk erdoor en laat op lage stand met het deksel op de pan in circa 10 minuten gaar stoven.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 22 g
  • koolhydraten
  • 9 g
  • vet
  • 24 g
  • Kcal
  • 335
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie