1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Double cheeseburger

Double cheeseburger

Double cheeseburger product foto
Bereiden
• Koekenpan: gebruik boter, olie of een combinatie daarvan. Bak het vlees aan beide kanten aan en zet daarna de warmtebron lager om de burgers rustig te laten garen.
• Grillpan of barbecue: bestrijk de hamburgers licht met olie en gril ze aan beide kanten tot ze gaar zijn. Draai tussendoor eventueel een kwartslag voor een mooi ruitjeseffect.
• Oven: verwarm de oven voor op 180ºC en bak de hamburgers 15-30 minuten (afhankelijk van de grootte en dikte). Keer ze halverwege om.

De burger: 2 dunne rundvleesburgers. Brood & beleg: sesambolletje, belegd met ijsbergsla, plakjes tomaat en augurk. Serveer met: 2 plakken cheddarkaas op de hamburgers en ketchup on the side.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie