Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Drumsticks met tomaat, kaneel en olijven

Drumsticks met tomaat, kaneel en olijven

Drumsticks met tomaat, kaneel en olijven product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 citroen
  • 3 eetl. olijfolie
  • 2 (rode) uien, in ringen
  • 1 eetl. geraspte verse gember
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • 8 drumsticks
  • 1 kaneelstokje
  • zout en versgemalen peper
  • 400 g gepelde tomaten op sap (blik)
  • 2 eetl. groene olijven, zonder pit, gehalveerd
  • 2 eetl. gehakte verse bladselderij
Bereiden
Boen de citroen schoon. Rasp 1 eetlepel van de schil en pers de vrucht. Verhit de olijfolie, fruit hierin de uiringen met gember en knoflook. Voeg de drumsticks toe en bak ze rondom lichtbruin. Voeg het kaneelstokje, zout, peper, citroensap en -rasp en de tomaten toe en stoof 20 minuten. Verwijder het kaneelstokje. Serveer bestrooid met de olijven en de bladselderij.

Voedingswaarde

eiwit
26 g
koolhydraten
8 g
vet
23 g
Kcal
350