1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ei in 't pannetje

Ei in 't pannetje

Ei in 't pannetje product foto
  • Ingredienten:

  • 1 eetlepel gehakte verse kervel of dragon
  • 1 eetlepel gehakte bieslook
  • 125 milliliter (demi) crème fraîche
  • 4 eieren
  • 100 milliliter kookroom
  • 4 minipannetjes of ovenschaaltjes ingevet
  • bakpapier
Bereiden
Verwarm de oven voor op 140°C. Meng de helft van de kruiden door de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper. Schep dit mengsel in de pannetjes of ovenschaaltjes. Breek steeds 1 ei boven een kommetje en laat het in een ovenschaaltje glijden. Dek af met een stukje bakpapier en zet de eieren 15-20 minuten in het midden van de oven. Breng de kookroom met de rest van de kruiden tegen de kook aan. Breng op smaak met zout en peper. Neem de eieren uit de oven en giet de kruidenroom om de dooiers heen. Lekker met repen geroosterd brood.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 8 g
  • koolhydraten
  • 2 g
  • vet
  • 21 g
  • Kcal
  • 230
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie