1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Eibroodjes uit de oven

Eibroodjes uit de oven

Eibroodjes uit de oven product foto
  • Ingredienten:

  • 4 harde bruine of witte broodjes
  • 4 eieren losgeklopt
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 200 gram geraspte jonge kaas
  • 1 bosje basilicum alleen de blaadjes, gescheurd
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de kapjes van de broodjes en houd deze apart. Hol de broodjes een beetje uit en bevochtig ze aan de buitenkant met water. Zet de broodjes in een ovenschaal. Klop de eieren los met de crème fraîche, kaas en basilicum en breng op smaak met zout en peper. Giet het eimengsel in de uitgeholde broodjes en bak ze in de oven in circa 10 minuten gaar. Serveer de broodjes met de kapjes erbij.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 22 g
  • koolhydraten
  • 19 g
  • vet
  • 23 g
  • Kcal
  • 375
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie