Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Eibroodjes uit de oven

Eibroodjes uit de oven

Eibroodjes uit de oven product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 harde bruine of witte broodjes
  • 4 eieren losgeklopt
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 200 gram geraspte jonge kaas
  • 1 bosje basilicum alleen de blaadjes, gescheurd
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de kapjes van de broodjes en houd deze apart. Hol de broodjes een beetje uit en bevochtig ze aan de buitenkant met water. Zet de broodjes in een ovenschaal. Klop de eieren los met de crème fraîche, kaas en basilicum en breng op smaak met zout en peper. Giet het eimengsel in de uitgeholde broodjes en bak ze in de oven in circa 10 minuten gaar. Serveer de broodjes met de kapjes erbij.

Voedingswaarde

eiwit
22 g
koolhydraten
19 g
vet
23 g
Kcal
375