1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Entrecote met peper en limoen

Entrecote met peper en limoen

Entrecote met peper en limoen product foto
  • Ingredienten:

  • 4 entrecotes of ribeye
  • rasp en sap van 1 limoen
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 2 eetl. olijfolie
  • (scheutje rode wijn)
Bereiden
Wrijf de entrecotes in met een mengsel van limoenrasp en -sap gemengd met rode peper, knoflook, olijfolie en eventueel een klein scheutje rode wijn en laat even intrekken. Rooster het vlees 3-4 minuten per kant op een hete barbecue.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 33 g
  • koolhydraten
  • 1 g
  • vet
  • 27 g
  • Kcal
  • 380
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie