Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Entrecote met peper en limoen

Entrecote met peper en limoen

Entrecote met peper en limoen product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 entrecotes of ribeye
  • rasp en sap van 1 limoen
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 2 eetl. olijfolie
  • (scheutje rode wijn)
Bereiden
Wrijf de entrecotes in met een mengsel van limoenrasp en -sap gemengd met rode peper, knoflook, olijfolie en eventueel een klein scheutje rode wijn en laat even intrekken. Rooster het vlees 3-4 minuten per kant op een hete barbecue.

Voedingswaarde

eiwit
33 g
koolhydraten
1 g
vet
27 g
Kcal
380