1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Espresso met sinaasappel-kaneelroom

Espresso met sinaasappel-kaneelroom

Espresso met sinaasappel-kaneelroom product foto
  • Ingredienten:

  • 1 eetl. sinaasappellikeur
  • 1 dubbele espresso
  • 2 eetl. slagroom (Melkan), lobbig geklopt
  • 1/2 theel. sinaasappelrasp
  • voor garnering:
  • sinaasappelschilletje
  • hoog glas
Bereiden
Giet de likeur in het glas. Schenk de koffie erop. Meng de slagroom met de inaasappelrasp. Schep deze op de koffie en garneer met een sinaasappelschilletje.
Variatie
Vervang sinaasappelrasp in de slagroom door kaneelpoeder of gehakte gember.Neem in plaats van espresso sterke koffie of mokkakoffie.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 0 g
  • koolhydraten
  • 3 g
  • vet
  • 4 g
  • Kcal
  • 60
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie