In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Farfalle met zalm en asperges

Farfalle met zalm en asperges

Farfalle met zalm en asperges product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Kook 300 gram farfalle met zout beetgaar. Voeg de laatste 5 minuten 500 gram groene asperges, in schuine stukjes van 3 cm, toe en kook ze mee. Breng 200 ml kookroom met 50 gram boter, nootmuskaat en peper aan de kook. Voeg eventueel wat kookvocht toe. Giet de pasta en asperges af en schep ze door de roomsaus. Schep vlak voor het serveren 250 gram gerookte zalm of forel, in repen of stukjes, en enkele takjes gehakte dille erdoor.

Voedingswaarde

eiwit
25 g
koolhydraten
61 g
vet
28 g
Kcal
605