Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Fish & chips met tuinerwten

Fish & chips met tuinerwten

Ingrediënten

  • 600 g diepvries lekkerbekjes
  • 800 g aardappelpartjes
  • 450 g tuinerwten
  • 3 takjes verse munt
  • 1 sjalot
  • 1 citroen
  • 150 ml remouladesaus
Fish & chips met tuinerwten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel de lekkerbekjes over een ovenschaal en leg onder in de oven. Bereid volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verdeel ondertussen de aardappelpartjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bereid ook volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Breng een pan met gezouten water aan de kook. Kook hierin de tuinerwten gedurende 5 minuten. Hak de muntblaadjes en de sjalot fijn. Snijd de citroen in partjes.
  3. Giet de tuinerwten af en meng met de munt, sjalot en 2 eetlepels olijfolie. Breng op smaak met zwarte peper. Serveer de lekkerbekjes met de aardappelpartjes, tuinerwten, citroenpartjes en remouladesaus.