Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Frangipane en croute

Frangipane en croute

Frangipane en croute product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 plakjes bladerdeeg ontdooid
  • 50 gram fijne suiker
  • 2 eieren
  • 1 theelepel citroenrasp
  • 50 gram roomboter gesmolten
  • 50 gram amandelen fijngemalen
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed de taartvormpjes met het bladerdeeg. Snijd de randen bij of laat het deeg overhangen. Klop de suiker met de eieren en de citroenrasp goed schuimig en voeg al kloppend de gesmolten boter toe. Schep de amandelen door het mengsel en verdeel over de deegvormpjes. Bak de taartjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin. Laat ze afkoelen in de vormpjes. Neem uit de vormpjes en serveer.poedersuiker 4 taartvormpjes, bij voorkeur met losse bodem, ingevet

Voedingswaarde

eiwit
9 g
koolhydraten
30 g
vet
29 g
Kcal
415