Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Franse kaasplank

Franse kaasplank

Franse kaasplank product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 200 gram brie of camembert
  • 150 gram roquefort of bleu d'Auvergne
  • 200 gram (stukje) comté of andere belegen kaassoort
  • 10 plakje notenbrood en stokbrood
  • vijgen, dadels of vijgen-dadelchutney
  • witte of blauwe pitloze druiven
Bereiden
Neem de kaas minimaal 1 uur voor gebruik uit de koelkast, dan is deze op kamertemperatuur en komen de diverse smaken beter tot hun recht. Schik de kazen met toebehoren op een plank.Nagerecht voor 4-6 personen

Voedingswaarde

eiwit
29 g
koolhydraten
0 g
vet
38 g
Kcal
455