1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Franse kaasplank

Franse kaasplank

Franse kaasplank product foto
  • Ingredienten:

  • 200 gram brie of camembert
  • 150 gram roquefort of bleu d'Auvergne
  • 200 gram (stukje) comté of andere belegen kaassoort
  • 10 plakje notenbrood en stokbrood
  • vijgen, dadels of vijgen-dadelchutney
  • witte of blauwe pitloze druiven
Bereiden
Neem de kaas minimaal 1 uur voor gebruik uit de koelkast, dan is deze op kamertemperatuur en komen de diverse smaken beter tot hun recht. Schik de kazen met toebehoren op een plank.Nagerecht voor 4-6 personen
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 29 g
  • koolhydraten
  • 0 g
  • vet
  • 38 g
  • Kcal
  • 455
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie