1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Frisgroene puree van erwtjes, broccoli en basilicum

Frisgroene puree van erwtjes, broccoli en basilicum

Frisgroene puree van erwtjes, broccoli en basilicum product foto
  • Ingredienten:

  • 400 gr broccoli, in kleine roosjes verdeeld
  • 200 gr diepvriesdoperwten, ontdooid
  • 20 gr boter
  • 1/2 bosje verse basilicum, fijngehakt
Bereiden
Kook de broccoli in water met zout in circa 4 minuten beetgaar. Voeg de doperwten toe en kook nog circa 2 minuten mee tot ze beetgaar zijn. Giet de groenten af en pureer ze met een stamper. Roer de boter en basilicum erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 6 g
  • koolhydraten
  • 8 g
  • vet
  • 5 g
  • Kcal
  • 110
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie