Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Frisse salade met gerookte makreelfilet

Frisse salade met gerookte makreelfilet

Frisse salade met gerookte makreelfilet product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • voor de dressing:
  • 1 theel. mosterd
  • 2 eetl. wittewijnazijn
  • 1 theel. honing
  • 3 eetl. olijfolie
  • zout
  • versgemalen peper
  • voor de salade:
  • 1 zakje gemengde salade
  • 3 stengels bleekselderij, in dunne schijfjes
  • 1 rijpe avocado, in plakjes
  • 1 appel, ongeschild, gehalveerd en in plakjes
  • 150 g gerookte makreelfilet, (Vismarine) in stukjes
  • 2 eetl. grofgehakte bieslook
Bereiden
Klop de dressing in een bakje of doe alles in een schoon potje en schud stevig tot een gelijkmatige dressing. Meng de salade met de bleekselderij, avocado en appel en schep vlak voor serveren de dressing erdoor. Verdeel de salade over 4 borden en garneer met de stukjes makreel en bieslook. Maal er nog wat peper over.
Variatie
De salade is ook lekker met gerookte zalm.

Voedingswaarde

eiwit
9 g
koolhydraten
9 g
vet
27 g
Kcal
320