Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Fruit-kokoslolly

Fruit-kokoslolly

Fruit-kokoslolly product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
15

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 20 gedroogde en gewelde abrikozen
  • 10 zachte fudgesnoepjes gehalveerd
  • 20 pecannoten
  • 200 gram witte chocolade
  • 20 gram kokos gemalen
  • bakpapier
Bereiden
Maak een kleine opening in de abrikozen en druk er een stukje fudge of een pecannoot in. Laat de chocolade smelten boven een pannetje met een laagje kokend water. Roer de chocolade goed door tot alle klontjes verdwenen zijn en houd warm. Steek de abrikozen aan een stokje en haal ze door de gesmolten chocolade. Laat heel even drogen en bestrooi dan met de kokos. Leg de lolly’s op een stuk bakpapier of zet ze in een glaasje en laat helemaal hard worden.

Voedingswaarde

eiwit
2 g
koolhydraten
15 g
vet
6 g
Kcal
118