Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Fudge met grof zeezout

Fudge met grof zeezout

Fudge met grof zeezout product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 180 minuten
Aantal personen
15

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 250 gram pure chocolade, in stukjes
  • 150 gram hazelnootpasta
  • 1 blikje (ca. 400 g) gecondenseerde melk
  • 40 gram boter
  • 1 theelepel grof zeezout
  • bakvorm van 20x20 cm, bekleed met bakpapier
Bereiden
Smelt de chocolade au bain-marie. Voeg de hazelnootpasta, gecondenseerde melk en boter toe en roer tot een glad mengsel. Giet het chocolademengsel in het bakblik, bestrooi met zeezout en zet minimaal 4 uur in de koelkast. Neem de fudge uit het bakblik en snijd er circa 20 blokjes van.

Voedingswaarde

eiwit
3 g
koolhydraten
22 g
vet
8 g
Kcal
180