1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Fudge met grof zeezout

Fudge met grof zeezout

Fudge met grof zeezout product foto
  • Ingredienten:

  • 250 gram pure chocolade, in stukjes
  • 150 gram hazelnootpasta
  • 1 blikje (ca. 400 g) gecondenseerde melk
  • 40 gram boter
  • 1 theelepel grof zeezout
  • bakvorm van 20x20 cm, bekleed met bakpapier
Bereiden
Smelt de chocolade au bain-marie. Voeg de hazelnootpasta, gecondenseerde melk en boter toe en roer tot een glad mengsel. Giet het chocolademengsel in het bakblik, bestrooi met zeezout en zet minimaal 4 uur in de koelkast. Neem de fudge uit het bakblik en snijd er circa 20 blokjes van.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 180 minuten
Aantal personen
15
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 3 g
  • koolhydraten
  • 22 g
  • vet
  • 8 g
  • Kcal
  • 180
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie