Fusilli met gorgonzola en walnoten - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Fusilli met gorgonzola en walnoten

Fusilli met gorgonzola en walnoten

Fusilli met gorgonzola en walnoten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 200 milliliter slagroom
  • 200 gram zachte gorgonzola
  • 50 gram gepelde walnoten gehakt
  • 1 eetlepel verse tijmblaadjes
  • 300 gram fusilli
  • 50 gram parmezaanse kaas geraspt
  • 1 eetlepel nootmuskaat
Bereiden
Verwarm de room op een lage stand en laat de gorgonzola erin smelten. Rooster de walnoten met de tijm geurig en knapperig in een droge koekenpan. Bestrooi met wat zout. Breng intussen ruim water met zout aan de kook en kook de pasta beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken. Schep de saus en de Parmezaanse kaas erdoor en breng op smaak met versgemalen peper en nootmuskaat.

Voedingswaarde

eiwit
27 g
koolhydraten
55 g
vet
47 g
Kcal
755