Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Fusilli met salami en mozzarella

Fusilli met salami en mozzarella

Fusilli met salami en mozzarella product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Kook 350 gram fusilli met zout beetgaar. Verhit 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin 1 ui, in smalle ringen, lichtbruin. Voeg 250 gram salami (stukje, in reepjes) en 1/2 eetlepel gehakte verse rozemarijn toe en bak deze circa 3 minuten mee. Giet de pasta af en vang een beetje kookvocht op. Schep de pasta door het salamimengsel en voeg een scheutje kookvocht toe. Verwarm en voeg zonder te koken 100 ml kookroom en 125 gram mozzarella, in blokjes of plakjes, toe. Serveer als de mozzarella licht gesmolten is.

Voedingswaarde

eiwit
29 g
koolhydraten
68 g
vet
41 g
Kcal
770