1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Fusilli met salami en mozzarella

Fusilli met salami en mozzarella

Fusilli met salami en mozzarella product foto
Bereiden
Kook 350 gram fusilli met zout beetgaar. Verhit 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin 1 ui, in smalle ringen, lichtbruin. Voeg 250 gram salami (stukje, in reepjes) en 1/2 eetlepel gehakte verse rozemarijn toe en bak deze circa 3 minuten mee. Giet de pasta af en vang een beetje kookvocht op. Schep de pasta door het salamimengsel en voeg een scheutje kookvocht toe. Verwarm en voeg zonder te koken 100 ml kookroom en 125 gram mozzarella, in blokjes of plakjes, toe. Serveer als de mozzarella licht gesmolten is.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 29 g
  • koolhydraten
  • 68 g
  • vet
  • 41 g
  • Kcal
  • 770
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie