In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Fusilli met venkel en salami

Fusilli met venkel en salami

Fusilli met venkel en salami product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 venkelknol, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in miniblokjes
  • 250 gram salami, in reepjes
  • evt. scheutje witte wijn
  • 200 milliliter kookroom
  • 400 gram fusilli
  • 2 eetlepels gemengde groene kruiden
Bereiden
Verhit de olie en bak hierin de venkel en knoflook op middelhoge stand 3-4 minuten. Voeg de paprika en salami toe en bak deze circa 4 minuten mee. Blus eventueel af met een scheutje witte wijn. Breng op smaak met zout en peper en giet de kookroom erbij. Stoof zachtjes 4-5 minuten. Kook intussen de pasta. Schep de kruiden en de pasta door de saus. Verwarm circa 2 minuten en serveer direct.
Variatie
• Vervang venkel door bleekselderij. • Neem in plaats van salami eens gekookte ham of gerookte kip.

Voedingswaarde

eiwit
26 g
koolhydraten
78 g
vet
41 g
Kcal
790