Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gadogadosalade

Gadogadosalade

Gadogadosalade product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 eieren
  • 200 g sperziebonen
  • 1 komkommer
  • 1 krop ijsbergsla, in smalle reepjes
  • 200 ml pindasaus, kant-en-klaar
  • 1 rode ui, in halve ringen
  • 1 zak kroepoek
  • gebakken uitjes (pot)
Voorbereiden
Kook de eieren in 6 minuten hard, spoel ze koud en laat ze afkoelen. Kook de sperziebonen in water met zout in 5 minuten beetgaar. Spoel ze koud en laat ze uitlekken. Was en droog de komkommer, snijd hem in repen. Verdeel de ijsbergsla over de borden. Verwarm de pindasaus en pel de eieren.
Bereiden
Schik de groenten en eieren op de borden bij de ijsbergsla en zet er een kommetje pindasaus bij of giet dit eroverheen. Strooi er nog wat stukjes kroepoek en gebakken uitjes overheen.
Variatie
Lekker met een kommetje witte rijst.

Voedingswaarde

eiwit
14 g
koolhydraten
17 g
vet
7 g
Kcal
315