Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Galette met blauwe kaas en cantharellen

Galette met blauwe kaas en cantharellen

Galette met blauwe kaas en cantharellen product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 pak mix voor meergranenpannenkoeken
  • 900 milliliter melk
  • 4 eieren
  • 50 gram boter
  • 400 gram cantharellen schoongeveegd
  • bosje peterselie
  • 150 gram blauwschimmelkaas
Voorbereiden
Bereid het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk en de eieren en laat even rusten. Bak steeds in een beetje boter 8 knapperige pannenkoeken in een grote koekenpan en houd ze warm in de oven.
Bereiden
Bak intussen in een andere koekenpan in de rest van de boter de cantharellen op hoge stand mooi bruin en gaar. Breng op smaak met zout en versgemalen peper en schep de peterselie en blauwe kaas erdoor. Leg de pannenkoeken op borden. Schep er een lepel vulling op en klap dubbel. Schep er nogmaals een lepel vulling op en klap nogmaals dubbel. Serveer direct.

Voedingswaarde

eiwit
31 g
koolhydraten
37 g
vet
35 g
Kcal
695