Gebakken biefreepjes met rozemarijnolie - Recepten
Wij roepen de PLUS Mini saucijzenbroodjes met houdbaarheidsdatum 10-11-2019 terug.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gebakken biefreepjes met rozemarijnolie

Gebakken biefreepjes met rozemarijnolie

Gebakken biefreepjes met rozemarijnolie product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 g biefstuk, in repen van 2 cm
  • 3 eetl. olijfolie
  • 2 takjes rozemarijn
  • zout
  • versgemalen peper
  • 150 g eikenbladsla
  • 1 rode ui, in ringen
  • 1 eetl. balsamicoazijn
  • 130 g blauwschimmelkaas
Voorbereiden
Leg het vlees, afgedekt, eenkwartier voor gebruik buiten dekoel kast. Verhit de olijfolie enverwarm hierin de takjes rozemarijn.Laat even goed doorwarmenen haal dan de takjes eruit.
Bereiden
Verhit de olie verder en bak hierinde biefreepjes 2-3 minuten opeen hoge stand. Strooi er zout enpeper over. Verdeel de sla over4 borden. Schep de vleesreepjeserop en verdeel de uiringen erover.Druppel de balsamicoazijn eroveren garneer met de kaas.

Voedingswaarde

eiwit
30 g
koolhydraten
1 g
vet
25 g
Kcal
350