Gebakken pangafilet met ansjovisboter - Recepten
Wij roepen de PLUS Mini saucijzenbroodjes met houdbaarheidsdatum 10-11-2019 terug.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gebakken pangafilet met ansjovisboter

Gebakken pangafilet met ansjovisboter

Gebakken pangafilet met ansjovisboter product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 70 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 Queens Pangafilets ontdooid
  • 2 eetlepel zonnebloemolie
  • 100 gram ansjovis in blik uitgelekt en fijngehakt
  • 100 gram zachte boter
  • 1 eetlepel limoensap
  • 1 eetlepel fijngesneden bieslook
  • vershoudfolie
  • keukenpapier
Voorbereiden
Meng alle ingrediënten voor de ansjovisboter door elkaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen zwarte peper. Vorm in vershoudfolie een rol van de ansjovisboter en laat de boter hard worden in de koelkast.
Bereiden
Meng alle ingrediënten voor de ansjovisboter door elkaar. Breng op smaak met een beetje zoDep de pangafilets goed droog met keukenpapier. Breng de filets op smaak met zout en versgemalen peper en wentel ze lichtjes door de bloem. Verhit de olie in een koekenpan en bak de filets in circa 2 minuten goudbruin op een hoge stand. Keer de filets om en bak ze nogmaals circa 2 minuten. Leg de gebakken filets op een schaal. Snijd de ansjovisboter in plakjes. Leg een plakje boter op de gebakken pangafilets en serveer direct. Lekker met een salade.ut en versgemalen zwarte peper. Vorm in vershoudfolie een rol van de ansjovisboter en laat de boter hard worden in de koelkast.

Voedingswaarde

eiwit
27 g
koolhydraten
2 g
vet
24 g
Kcal
325