Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gegratineerde tilapia met pikante saus

Gegratineerde tilapia met pikante saus

Gegratineerde tilapia met pikante saus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 eetlepels boter
  • 4 eetlepels limoensap
  • 4 Vismarine tilapiafilets
  • 100 gram mayonaise
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 bosje platte peterselie, fijngehakt
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt
  • 50 gram geraspte cheddar of belegen kaas
  • bakplaat met bakpapier
Bereiden
Verwarm de ovengrill op 220oC. Smelt de boter en roer 2 eetlepels limoensap erdoor. Dep de tilapiafilets goed droog en bestrooi rondom met zout en peper. Leg de vis op de bakplaat en giet de botersaus erover. Bak circa 5 minuten in het midden van de oven. Roer de mayonaise los met de rest van het limoensap, de knoflook, peterselie, rode peper en kaas. Neem de bakplaat uit de oven en lepel de saus over de filets. Gratineer de vis nog een paar minuten net onder de grill lichtbruin. Lekker met rijst, sperziebonen en mais.

Voedingswaarde

eiwit
21 g
koolhydraten
2 g
vet
38 g
Kcal
435