Gegratineerde wraps met avocadodip - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gegratineerde wraps met avocadodip

Gegratineerde wraps met avocadodip

Gegratineerde wraps met avocadodip product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 eetlepel olie of vloeibaar bakproduct
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 400 gram rundergehakt
  • 1 theelepels gerookt paprikapoeder
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 1 blikje (400 gram) kidneybonen, uitgelekt
  • 1 blikje (300 gram) mais, uitgelekt
  • 4 tortillawraps
  • 175 gram geraspte belegen kaas
  • voor de avocadodip:
  • 1 rijpe avocado
  • 2 eetlepels roomkaas met bieslook
  • ovenschaal, ingevet
Bereiden
Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Bak het paprikapoeder kort mee. Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen en mais toe en warm even door. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de ovengrill. Verwarm de wraps eventueel volgens de aanwijzingen op de verpakking zodat ze iets soepeler worden. Verdeel de gehaktvulling over de wraps en rol ze op. Leg de wraps in de ovenschaal en bestrooi met de kaas. Gratineer in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is. Maak intussen de avocadodip. Halveer de avo- cado en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Prak het vruchtvlees met de roomkaas tot een smeuïge dip. Serveer de wraps met de avocadodip.
Variatie
Vervang gerookt paprikapoeder door gewoon paprikapoeder.

Voedingswaarde

eiwit
48 g
koolhydraten
67 g
vet
48 g
Kcal
925