1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gegrilde en gevulde paprika’s

Gegrilde en gevulde paprika’s

Gegrilde en gevulde paprika’s product foto
Voorbereiden
Verwarm een eetlepel olie in de koekenpan en fruit de sjalot lichtbruin. Voeg de knoflook en de pijnboompitten toe en bak op zacht vuur nog twee minuten. Schep af en toe om. Meng het gehakt met de inhoud van de pan, de oregano, rozijnen en mango­chutney. Breng op smaak met zout en peper. Vorm 4 balletjes van het gehakt. Snijd de paprika’s in de lengte door en haal de zaadjes eruit. Vul ze met het gehakt en pak ze in een stukje aluminiumfolie. Leg de pakketjes op de hoogste verdieping van de barbecue en laat ze onder een deksel circa 10 minuten roosteren.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 13 g
  • koolhydraten
  • 18 g
  • vet
  • 21 g
  • Kcal
  • 310
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie